DSC_6748

Tempel Trajecten

Level 1 - Heal the boy, awaken the King

Word een koning met het sexual healing programma voor de man. Dit is jouw great reset van oude programmering, zodat jij je kan vullen met echte liefde. Je wordt niet alleen een Koning in bed, maar in alle facetten van je leven - 6 weken.

Level 2 - Sacred Union

Nu je je fundament heb gelegd met het innemen van je Koningschap ben je klaar voor next level: de ultieme verbinding in jezelf én met de ander. Deze herprogrammering van jouw seksualiteit leid je naar hoogtepunten met jouw Queen - 6 weken.
 

All In - Half Jaar Traject

Wil je Level 1 & Level 2 achter elkaar doorlopen? Boek dan het half jaar traject. Je krijgt hierbij een extra Retreat cadeau.
 

Voor wie is het Tempel Traject

Je bent een bewuste ondernemer of professional die zijn zaakjes voor elkaar heeft, genoeg aan zelfontwikkeling gedaan heeft en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Je bent ready for next level: Koningschap.

Hartgedragen leiderschap is king, maar je loopt tegen muren op en weet niet hoe ze te doorbreken. Dat frustreert je. Wat zit er in de weg? Het is tijd om VOLLEDIG je potentieel te leven. Je voelt de roep maar je weet nog niet precies wat het is of hoe daar te komen.

Ik neem je mee op een intens transformerend Tempel Traject. Ontdaan van toxiciteit, gevuld met goddelijkheid. Klaar voor de ultieme verbinding.

In traject level 1 wordt je van man tot Koning gekroond. Door volledig thuis te komen in jouw lichaam en sexualiteit leer je als een rots in de branding van jouw leven te staan en een goede minnaar te zijn.

In traject level 2 creer je ultieme verbinding met jezelf én met de ander waar je zo lang naar verlangd hebt.

Wil je de trajecten samen met jouw geliefde volgen? Dat kan ook! Plan een match call in.

De reden waarom je hier bent

Je bent hier natuurlijk niet voor niets! Staat er in de onderstaande punten een frustratie en verlangen die jij herkent, dan ben je klaar voor een traject.

 • Je wilt staan als een rots in de branding! Expressie van je volle potentieel.

 • Van oppervlakkige seks naar diepe verbinding. Van leegte naar vervulling: Je wilt niet meer anders dan voeding voor je ziel.

 • Uitbreken uit hardnekkige oude programmering waardoor nieuwe deuren kunnen openen in jezelf.

 • Je bent moe van het vechten en strijden, geven en pleasen. Je bent zoekende: wie is krachtig genoeg om jou in alle rust en liefde onvoorwaardelijk te dragen?

 • Hartgedragen en dienend leiderschap in je leven.

 • Je bent bijna verplicht aan jezelf om deze stap nu te gaan volbrengen.

 • Je leven erna zal nooit meer hetzelfde zijn. Of was dat juist de bedoeling?

IMGL2847
Delete

Ontdaan van toxiciteit

Infuse

Gevuld met goddelijkheid

Connect

Klaar voor de Ultieme Verbinding

Dikke kans dat jij eindelijk de juiste mensen (en liefde) ontmoet. Omdat ze je nu eindelijk ECHT kunnen vinden, nu alle rommel om je heen verwijderd is!

Wat krijg je, wat is het programma van level 1?

4 mannen. 6 weken. 1 doel:  Koningschap innemen.

Een heel team staat voor je klaar:  Naast Rose, staat Oscar Alonso en hij begeleidt de mannencirkel: mannelijke oerkracht en broederschap.  Waarna Rose samen met haar divine feminine sisters de integratie van het mannelijke en vrouwelijke verzorgt.

Het 6-weekse programma, 'Heal The Boy Awaken The King' bestaat uit het de-programmeren (deleten) van liefdeloze shit uit het oude paradigma. Om vervolgens vervuld te worden met onvoorwaardelijke goddelijke liefde, waardoor heling plaatsvindt.  Zodat jij klaar bent voor de ultieme verbinding. In jezelf. Met de ander. Voor de nieuwe wereld.

 • Opening Temple (online)

 • 3x One Day Temple Training - incl. één dag 1:1 met mij

 • 2x online Temple Meeting tussen de Temple dagen in

 • Begeleidend Huiswerk

 • Dagelijks support via whatsapp (voor jullie vragen, delen, anything)

 • Afsluitende Temple Meeting (online)

5D7597C4-2902-4FB2-BD4C-F874ECDBFAD3

Ben je er klaar voor?

Are you ready om echt uit je comfort zone te gaan? Dit is het begin van een bijzondere en levensveranderende reis die soms ook rauw, intens en confronterend is. Wat ik bedoel: Dit is niet voor de faint hearted. Maar alles voor het hogere doel. Omarm en laat los die oude rommel die je klein houdt.

A full yes!

Alleen als je een jubelende JA voelt mag je ervoor gaan.. Ben je klaar om de troon van jouw leven nu echt in te gaan nemen? Plan dan nu je traject level 1 in. We spreken en ontmoeten elkaar live.

Startdatum: 15 januari 2024
Duur traject: 6 weken
Deelnemers: Max. 4 mannen
Locatie: Naarden en Online
Investering: €4900 ex. btw

Ben je klaar om de investering te doen maar heb je nog prangende vragen?
Of wil jij EXCLUSIEF mijn aandacht in een intensief 1:1 VIP traject, aangepast aan jouw agenda?
Neem dan nu contact met mij op. 
Plan een gratis match call in.

100% guarantee sticker
Scroll naar boven