rose nauta

Over Rose

Is het Roos of Rose? Mijn voornaam is Rosemarie. Ook wel: Rose op zn engels, want dat spreekt internationaal wat lekkerder uit dan Roos.

Als hollander mag je ook gewoon Roos zeggen. 🙂

Voordat ik Temple Journey’s ging leiden was ik..

Bedrijfsfysiotherapeut.
In de mannelijke corporate wereld zoals oa. bij ING en Wolters Kluwer, voelde ik me als een vis in het water. Hier bracht ik met mijn vrouwelijke energie de hemel op de werkvloer.

Met een track record van 5000+ massages in de 20 jaar als bedrijfsfysiotherapeut kun je met recht zeggen dat ik hands on weet wat ik doe.

WhatsApp Image 2021-08-05 at 14.56.31

... en als oprichter van Frecious slowjuice (2011)

haalde ik als pionier de essentie uit de groentes en maakte het beste groentesap. Om de essentie van jouw lichaamscellen te voeden. Want ik weet: Een fit lichaam is een voorwaarde om jouw levensenergie (=seksuele energie) te laten stromen. En daar word je blij van toch?

Tijdens een Tempel Journey zul je dan ook eerst zo’n pure, handgemaakte slowjuice van mij krijgen, om jouw fysieke lichaam te prepareren voor de Tempel.
Zodat jij de goddelijke, high vibe energy die ik doorgeef optimaal kan ontvangen. En AAN gaat.

WhatsApp Image 2021-08-05 at 14.57.28

Hoe kwam ik erbij om Sacred Sexual Healing te gaan doen?

De energie van het werk als priesteres in de Tempels van de oudheid zit helemaal in mij.

Ik heb slechts enkele trainingen bij ISTA (International School of Temple Arts) hoeven volgen om me alles weer te herinneren uit deze vorige levens.

Begin 2017 klikte er iets in mij, toen ik dit artikel las en vervolgens besloot: zo'n Priesteres ben ik geweest in de Tempels en dit is mijn ware purpose nu ook in het huidige leven.

Met als doel de Ultieme Verbinding tussen man en vrouw herstellen, zodat we ons hoogste potentieel bereiken en daarmee de wereld een beetje mooier maken.

temple talk
rose nauta

Wat er toen gebeurde:

Ik riep uit naar het universum: ‘Bring me the awakened men, to heal their wounds, so from a place of wholeness they can love the women back to wholeness again!’

3 maanden later meldde zich de eerste man in mijn privéleven waarmee ik een ware divine Sacred Union mocht beleven. En nu is hij zover dat hij andere vrouwen heelt. Ze komen als vanzelf naar hem toe. Ze voelen dat hij vanuit een veilige bedding, 'pure masculine presence' er kan zijn voor hen. Zodat vrouwelijke trauma’s geheeld worden.

De energie van Sacred Union die ik toen heb opgedaan, geef ik nu aan de mannen door in mijn trajecten. Zo ontstaat er een ripple effect van diepe verbinding.)

Over mannelijke wereld gesproken: waar kon ik beter ervaring opdoen in het thema: ‘Taking the war out of man & love them back to wholeness again’ dan in Israël. Het land met zoveel conflicten, en extreem mannelijke energie, waar ik gedurende 2 jaar als priestess in mijn Tempel ruim 150 Temple journey’s gaf.

Zo ontstond:
Rose. De Mannenfluisteraar.

Scroll naar boven