DSC_6748

Temple Traject

Word een koning met het sexualhealing programma voor de man:

Heal the boy, awaken the King
Jouw great reset van oude programmering, zodat jij je kan vullen met echte liefde. Niet alleen een Koning in bed, maar in alle facetten van je leven.

Voor wie is het Temple Traject

Je bent een bewuste ondernemer of professional die zijn zaakjes voor elkaar heeft, genoeg aan zelfontwikkeling gedaan heeft en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Je bent ready for next level: Koningschap.

Hartgedragen leiderschap is king, maar je loopt tegen muren op en weet niet hoe ze te doorbreken. Dat frustreert je. Wat zit er in de weg? Het is tijd om VOLLEDIG je potentieel te leven. Je voelt de roep maar je weet nog niet precies wat het is of hoe daar te komen.

Ik neem je mee op een intens transformerend Tempel traject. Ontdaan van toxiciteit, gevuld met goddelijkheid. Klaar voor de ultieme verbinding.

In dit traject wordt je van man tot Koning gekroond. Door volledig thuis te komen in jouw lichaam en sexualiteit leer je als een rots in de branding van jouw leven te staan en een goede minnaar te zijn.

De reden waarom je hier bent

Je bent hier natuurlijk niet voor niets! Staat er in de onderstaande punten een frustratie en verlangen die jij herkent, dan ben je klaar voor een Temple Traject.

 • Je wilt staan als een rots in de branding! Expressie van je volle potentieel.

 • Van oppervlakkige seks naar diepe verbinding. Van leegte naar vervulling: Je wilt niet meer anders dan voeding voor je ziel.

 • Uitbreken uit hardnekkige oude programmering waardoor nieuwe deuren kunnen openen in jezelf.

 • Je bent moe van het vechten en strijden, geven en pleasen. Je bent zoekende: wie is krachtig genoeg om jou in alle rust en liefde onvoorwaardelijk te dragen?

 • Hartgedragen en dienend leiderschap in je leven.

 • Je bent bijna verplicht aan jezelf om deze stap nu te gaan volbrengen.

 • Je leven erna zal nooit meer hetzelfde zijn. Of was dat juist de bedoeling?

3
Delete

Ontdaan van toxiciteit

Infuse

Gevuld met goddelijkheid

Connect

Klaar voor de Ultieme Verbinding

Dikke kans dat jij eindelijk de juiste mensen (en liefde) ontmoet. Omdat ze je nu eindelijk ECHT kunnen vinden, nu alle rommel om je heen verwijderd is!

Wat krijg je, wat is het programma?

4 mannen. 6 weken. 1 doel:  Koningschap innemen.

Een heel team staat voor je klaar:  Naast Rose, staat Oscar Alonso en hij begeleidt de mannencirkel: mannelijke oerkracht en broederschap.  Waarna Rose samen met haar divine feminine sisters de integratie van het mannelijke en vrouwelijke verzorgt.

Het 6-weekse programma, 'Heal The Boy Awaken The King' bestaat uit het de-programmeren (deleten) van liefdeloze shit uit het oude paradigma. Om vervolgens vervuld te worden met onvoorwaardelijke goddelijke liefde, waardoor heling plaatsvindt.  Zodat jij klaar bent voor de ultieme verbinding. In jezelf. Met de ander. Voor de nieuwe wereld.

 • Intake (online)

 • 3x One Day Temple Training - incl. één dag 1:1 met mij

 • 2x online Temple Meeting tussen de Temple dagen in

 • Huiswerk

 • Support via whatsapp (ik ben bereikbaar voor vragen, delen, anything)

 • Afsluiting (online)

temple traject

Ben je er klaar voor?

Are you ready om echt uit je comfort zone te gaan? Dit is het begin van een bijzondere en levensveranderende reis die soms ook rauw, intens en confronterend is. Wat ik bedoel: Dit is niet voor de faint hearted. Maar alles voor het hogere doel. Omarm en laat los die oude rommel die je klein houdt.

A full yes!

Alleen als je een jubelende JA voelt mag je ervoor gaan.. Ben je klaar om de troon van jouw leven nu echt in te gaan nemen? Plan dan nu je Temple Traject in. We spreken en ontmoeten elkaar live.

Startdatum: 18 april 2023
Duur traject: 6 weken
Deelnemers: 4 mannen: 2 gezamenlijke retreat dagen en 4 online meetings
+ één volle Tempel dag 1-op-1 met Rose
Locatie: Naarden (dit kan evt. wijzigen)
Investering: Early Bird €3900 ex. btw. t/m 28 maart. Regular Bird €4400 ex.

* Wil jij EXCLUSIEF mijn aandacht in een intensief VIP traject, aangepast aan jouw agenda? Neem dan nu contact met mij op. 

Scroll naar boven