Bestand_090 (3)

Temple Traject

Word een koning met het sexualhealing programma voor de man.

"Heal the boy, awaken the King"
The great reset van oude programmering, zodat je je kan vullen met echte liefde. Niet alleen een Koning in bed, maar in je hele leven

Voor wie is het Temple Traject

Je bent een bewuste ondernemer of professional die zijn zaakjes voor elkaar heeft, genoeg aan zelfontwikkeling gedaan heeft en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Je bent ready for next level: Koningschap.

Hartgedragen leiderschap is king, maar je loopt tegen muren op en weet niet hoe ze te doorbreken. Dat frustreert je. Wat zit er in de weg? Het is tijd om VOLLEDIG je potentieel te leven. Je voelt de roep maar je weet nog niet precies wat het is of hoe daar te komen.

Ik neem je mee op een intens transformerend Tempel traject. Ontdaan van toxiciteit, gevuld met goddelijkheid. Klaar voor de ultieme verbinding.

In dit traject wordt je van man tot Koning gekroond. Door volledig thuis te komen in jouw lichaam en sexualiteit leer je als een rots in de branding van jouw leven te staan en een goede minnaar te zijn.

De reden waarom je hier bent

Je bent hier natuurlijk niet voor niets! Staat er in de onderstaande punten een frustratie en verlangen die jij herkent, dan ben je klaar voor een Temple Traject.

 • Je wilt staan als een rots in de branding! Expressie van je volle potentieel.

 • Maar er knaagt iets. Angst en onzekerheid. Het frustreert je om je kleiner te voelen dan je bent. Je wil uitbreken uit oude programmering. Bevrijd en opgetild worden!

 • Je hebt vertrouwen en veiligheid nodig om je helemaal te kunnen openen. Je snakt ernaar. (En je voelt dat daar oneindige mogelijkheden achter verscholen liggen.)

 • Je bent moe van het vechten en strijden, geven en pleasen. Je bent zoekende: wie is krachtig genoeg om jou eens in alle rust en liefde onvoorwaardelijk te dragen?

 • Uitbreken uit hardnekkige oude programmering waardoor nieuwe deuren kunnen openen in jezelf. Het moeten vanuit verslaving voorbij.

 • Van oppervlakkige seks naar diepe verbinding. Van leegte maar vervulling: Je wilt niet meer anders dan voeding voor je ziel.

 • Hartgedragen en dienend leiderschap.

 • Er is een commitment nodig. Van jou en aan jou.

 • Je leven erna zal nooit meer hetzelfde zijn. Of was dat juist de bedoeling?

temple traject
Delete

Ontdaan van toxiciteit

Infuse

Gevuld met goddelijkheid

Connect

Klaar voor de Ultieme Verbinding

Dikke kans dat jij eindelijk de juiste mensen (en liefde) ontmoet. Omdat ze je nu eindelijk ECHT kunnen vinden nu alle rommel om je heen verwijderd is!

Wat krijg je, wat is het programma?

The great reset bestaat uit de-programmeren (delete) van liefdeloze shit uit het oude paradigma. Om vervolgens te vullen met onvoorwaardelijke goddelijke liefde en heling plaatsvindt. Zodat jij klaar bent voor de ultieme verbinding. In jezelf. Met de ander. Voor de nieuwe wereld.

 • Intake (online)

 • 3x private One Day Temple retreat

 • 2x Temple Talk

 • Huiswerk

 • Support via whatsapp (ik ben bereikbaar voor vragen, delen, anything)

 • Afsluiting (online)

temple traject

Ben je er klaar voor?

Are you ready om echt uit je comfort zone te gaan? Dit is het begin van een bijzondere en levensveranderende reis die soms ook rauw, intens en confronterend is. Wat ik bedoel: Dit is niet voor de faint hearted. Maar alles voor het hogere doel. Omarm en laat los die oude rommel die je klein houdt.

A full yes!

Alleen als je een jubelende JA voelt mag je ervoor gaan.. Ben je klaar om de troon van jouw leven nu echt in te gaan nemen? Plan dan nu je Temple Traject in. We spreken en ontmoeten elkaar live.

Datum: Plan je eerste dag in
Deelnemers: 1 (jij krijgt mijn exclusieve aandacht)
Locatie: ‘t Gooi
Investering: €3400 excl.

Scroll naar top